Så jäkla kallt...

det är ute ni...
Dagen har varit lugn då vi fortfarande är sjuka.. gick ut och gick förut med Malin och Kingston. Skönt att komma lite men fy fan vilket äckligt ruggigt väder..
Någon annan än jag som är trött på skiten?
Jag vill ha vår!

På fredag ska jag och tjejerna ut och käka och sen på platens.Taggar som fan för det nu!

Måste fixa litekäk och så nu.
Puss på er!


Äntligen...

är internet fixat!Nu så, efter 2 veckors frånvaro är det dags att blogga igen.

Vad har då hänt de snaste veckorna, jo vi har flyttat till en underbar lägenhet som kommer bli ännu mer underbar när vi är i ordning.

Amelia växer för var dag och väger numer 6575, och har alltså numer gått upp 2 kg sen hon föddes.Hon som klassades som stor vid födseln ( 4430 ) klassas numer som liten. Men, hon är världens finaste tjej och kämpar på med mat och hälsa. Hon har börjat äta lite gröt och äter även jättebra med ersättning. Hostan är fortfarande nåt hon har kvar, men så kan det vara länge. Hon är så duktig.Mammas

Nåt annat positivt med att bo i Haninge är att Heidi med barn bor här så där är vi ofta och leker. Amelia tycker det är så roligt att komma bort och träffa andra barn.
Vi bor även på markplan så jag slipper bära unge upp för massor trappor och i sommar kommer vi ha en liten tomt, guld värt.

Och vikten då, ja det höll ju inte i längden att äta LCHF men jag äter indre och inte massa gosaker. Försöker även träna, vilket jag kom igång med ordentligt men blev förkyld så bakslag där. Men vet ni, jag har bara 2,5 kg kvar nu. Jag är riktigt stolt över mig själv, har kämpat på ordentligt dessa 5 månader sen Amelia kom. Nu ska det tränas och gå långa promenader så kommer nog kroppen snart vara i form igen. Visst kanske jag aldrig får tillbaka den platta mage jag en gång hade men whatever..

Idag är det alla hjärtans dag, larvigt egentligen men vadå, nåt att fira. Alla säger alltid att vadå, man älskar varann varje dag och visar sin uppskattning bla bla bla, men gör vi det då?! Självklart ska man inte behöva visa sin kärlek genom att köpa massa grejer men en liten bukett blommor gör en glad och likaså lite choklad.
Hoppas alla får en fin dag! Och även om man inte har en partner får man inte glömma att man har familj och vänner som älskar en.

Puss på er alla fina!


RSS 2.0